La catalana HLL gestionarà la logística d`un hospital estatunidenc

14/09/2011
Servicios Hospitalarios Noticias La catalana HLL gestionarà la logística d`un hospital estatunidenc

L`empresa catalana HLL (Health Lean Logistics) ha signat un acord per gestionar la logística de l`hospital estatunidenc, Atlanta Medical Center, el primer dels EUA en què l`empresa especialitzada a l`àmbit de la logística i compres del sector sanitari desenvoluparà la seva tasca.

En un comunicat, HLL ha assenyalat que es tracta d`un dels hospitals més importants d`Atlanta, amb 460 llits i 700 professionals, i l`acord s`ha complementat amb la firma d`un acord de col·laboració amb la Universitat Geòrgia Tech per al desenvolupament conjunt d`activitats de logística i de la cadena de subministrament.

L`empresa catalana va obrir l`abril la seva primera oficina als EUA a Atlanta, on espera crear un centenar de llocs de treball i detectar sobre el terreny noves oportunitats de negoci implantant el seu model d`eficàcia i eficiència en la cadena de subministraments dels hospitals.

Segons els seus càlculs, les organitzacions sanitàries poden estalviar un 10% en compres i fins a un 30% en estocs a partir d`una proveïment dels centres en funció de les seves necessitats de consum.

HLL va anunciat el gener que gestionarà durant tres anys la logística de tots els centres sanitaris públics de Panamà, amb una adjudicació que ascendeix a més de tres milions d`euros.

L`empresa, que opera a Espanya, Portugal i en tot el continent americà, té la seva seu a Barcelona i a Catalunya gestiona des de 2005 una plataforma logística a Santa Perpètua de Mogoda que proveeix deu centres catalans.
L`empresa catalana Health Lean Logistics (HLL) ha signat un acord per gestionar la logística d`un hospital estatunidenc

Para poder escribir un comentario debe iniciar sesión o darse de alta en el portal.

Proveedores Platino

Proveedores Plata